Перейменування об’єктів міста: в Одесі стартує опитування

На голосування винесено 7 вулиць та алеї в парку Перемоги

З 19 квітня до 1 травня відбудеться голосування про перейменування об'єктів топоніміки міста. Щоб взяти участь в опитуванні потрібно бути членами територіальної громади м. Одеси та досягти 18 років.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Як зазначається, електронне опитування буде проводитися через спеціальний електронний сервіс "Громадське обговорення" на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин". Процес електронного опитування буде відображатися в режимі реального часу.


picture

Для участі в електронному опитуванні необхідно зареєструватися на вебпорталі та відповісти на запитання щодо перейменування об’єктів топоніміки міста. Єдиними можливими відповідями будуть "Так" або "Ні". Для проведення процедури електронного опитування буде створено особистий онлайн-кабінет, де необхідно вказати дату народження, адресу місця проживання, електронну адресу та номер мобільного телефону.

Результати опитування, зібрані за допомогою вебпорталу "Соціально активний громадянин", фіксуються та передаються до Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради для подальшого опрацювання.


Також раніше “Коментарі” писали, що знадобилось 408 днів війни аби один з найбільших парків Одеси отримав українську назву. Тепер вона є більш чіткою та зрозумілою для відвідувачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися