На Одещині понад 1000 правоохоронців забезпечуватимуть порядок у поминальні дні

Під час повітряних тривог потрібно обов’язково йти в укриття

Понад 1000 поліцейських будуть залучені до забезпечення порядку під час відвідування кладовищ у вихідні дні, коли віряни вшановують пам'ять померлих родичів та близьких осіб. Також поліція буде допомагати людям та забезпечувати безпеку дорожнього руху.


Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.


Поліція збільшить увагу до безпеки на кладовищах, слідкуючи за порядком, дотриманням встановлених вимог і правил воєнного стану. Громадян закликають відповідально ставитися до заходів безпеки, зокрема, в разі оголошення повітряної тривоги — обов'язково йти в укриття. Також дотримуватися часових обмежень, а саме: на Одещині діє комендантська година з 12 години ночі до 5 години ранку. Громадян просять з розумінням ставитися до превентивних заходів правоохоронців.


Нагадаємо, що на гарячу лінію 102 надійшов виклик про загубленого чоловіка. Небайдужі громадяни повідомили про те, що чоловік блукає під дощем неподалік берегової лінії моря.


Також “Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські врятували літню жінку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі та ледь не вмерла від зневоднення й переохолодження. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися