В Одесі на одній із вулиць змінили схему дорожнього руху

Комунальники вже нанесли відповідну розмітку

В Одесі на вулиці Троїцькій при перетині з Канатною змінили організацію дорожнього руху. Так, зміни передбачають можливість здійснення проїзду перехресть із двох смуг по обох напрямках.

Про це повідомляє прес-служба Одеської міської ради.

Також визначили напрямок руху смугами вулиці Осипова. Фахівці КУ "СМЕП" встановили знаки дорожнього руху та поновили дорожню розмітку, у тому числі й пішохідні переходи.

Водіям на замітку

"Коментарі" писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді до Одеси автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташована ще одна WIM-система (WIM 49).

Також зазначимо, що через суттєве потепління на Одещині підрядні організації ліквідують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.

Нагадаємо, що у Приморському районі Одеса "Інфоксводоканал" планує оновити старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися