Морські піхотинці показали, як проводять стрільби з різних позицій

Мінометна батарея може вести вогонь з закритої позиції

Бійці 37 окремої бригади морської піхоти  проводять стрільби з різних позицій і на різних ділянках місцевості, аби відточити координацію. Бійці показали злагодженість та майстерність влучання в ціль. 

Про це повідомляє ВМС ЗС України.

Мінометна батарея може вести вогонь з закритої позиції, здатна уражати одночасно декілька цілей, або вести вогонь кучно, забезпечуючи успішне виконання бойових завдань.

Морські піхотинці 37 окрема бригада морської піхоти  проводять постійні тренування з бойової підготовки. Для нас не має погодних перешкод, працюємо і вдень, і вночі, впевнено набуваємо всі необхідні навички та вміння для того, щоб ефективно та блискавично видворяти ворога з нашої рідної землі, - повідомляли бійці.


"Коментарі" писали, що вже вдруге за 2 тижні російська сторона в Спільному Координаційному Центрі (СКЦ) в Стамбулі блокує інспекції українських суден із зерном. Саботаж перевірок в Босфорі напряму впливає на вартість продовольства, а зростання ціни на 1% призводить до голоду приблизно 10 млн людей. 

Також зазначимо, що нещодавно уночі ворожі БпЛА типу Shahed-136 здійснили атаку по Одещині. Сили ППО знищили більшість ворожих дронів, втім є влучання в об'єкт рекреаційної інфраструктури.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися