В Одесі на березі моря планують укріплювати схили

З початком будівництва у прибережній зоні обвали почастішали

На пляжі "Отрада" в Одесі планують укріплювати схили. Замовником робіт призначено управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради.

Таке рішення було прийнято на засіданні виконкому 27 квітня.

Комплекс схилоутримуючих заходів з улаштування дренажу та реконструкції системи водовідведення планують провести на ділянці за адресою: вул. Віце-адмірала Азарова, 28/1.

На думку експертів, ймовірність зсувів на одеському узбережжі росте з кожним днем. Нормативний період експлуатації протизсувних споруд в Одесі завершився ще 15 років тому, стверджують фахівці.

В Одесі прибережні схили сповзають у море все швидше, тягнучи за собою житлові будинки. Все через невитримані будівельниками норми навантаження на укріплення, що тримають землю. Також все більше багатоповерхівок з’являються на Одеському узбережжі, адже квартири швидко розкуповуються. З початком будівництва у прибережній зоні обвали почастішали.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Українському Дунайському пароплавстві планують створити хаб по обслуговуванню суден з системою утилізації забруднених нафтопродуктами відходів. Перспективи міжнародної взаємодії обговорювали у Будапешті в рамках засідання Дунайської комісії.



Джерело: https://omr.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися