Вілла та елітне авто: на Одещині розпочато службове розслідування щодо керівника ТЦК

Посадовця було усунуто від виконання службових обов’язків

В Одесі ОК "Південь" проводять ретельну перевірку звинувачень щодо керівника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП) Євгена Борисова. За інформацією, яка стала причиною скандалу, у нього є вілла в Іспанії, вартістю 3 млн 950 тис. євро та офіс за 2 млн євро. Звинувачення у корупції  на адресу одного з працівників ЗСУ впливають на рівень довіри до військових та дискредитують важливий процес мобілізації.


Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".


Командування ЗСУ вже призначило службову та профільну перевірки за напрямками відповідних структур. Зараз посадовця, на якого були висунуті звинувачення, усунуто від виконання службових обов’язків. 


Ми продовжуємо роботу вона має бути комплексною, триває перевірка. За її результатами однозначно буде повідомлено громадськість про вжиті заходи. Зокрема, що стосується тієї ініціативи яку президент доручив головнокомандувачу, вже в Миколаївському ТЦК є такі прецеденти. Люди які отримали поранення, далі несуть службу в Центрах комплектування, де власним прикладом здатні формувати вмотивований мобілізаційний ресурс, — зазначила керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк.


Нагадаємо, що в Україні, зокрема в Одеській області триває мобілізація. Вона буде продовжуватись, адже потрібно поповнювати резерв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

3 травня 2023, 21:21

Таких "військових " треба просто розстрілювати , бо військовий не може в Україні чесно заробити такі гроші ! Які хабарі беруть і брали воєнкоми , - знають всі. Тільки ще нікого не посадили. Або посадили , та ніхто про це не чув.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися