Мобілізація на Одещині: Гуменюк пояснила деталі

Нових етапів мобілізації не буде

В Україні, зокрема в Одеській області триває мобілізація. Вона буде продовжуватись, адже потрібно поповнювати резерв.


Про це під час брифінгу в Ukraine Media Center розповіла керівниця пресцентру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк


В Україні немає нових етапів мобілізації. Вона розпочалася з початком війни та триватиме й надалі.


Мобілізація сьогодні це не новина, не новий етап, це продовження тих дій які були розпочаті ще з початком повномасштабного вторгнення. Триває той самий процес загальної мобілізації який був запущений та те що здається комусь новим, це скоріше за все підігріто додатковою увагою до цього, — зазначила Наталя Гуменюк.


Також речниця ОК “Південь” додала, що війна передбачає втрати та немає перемог без них, всі це розуміють й усвідомлюють. Через це необхідно поповнювати мобілізаційний ресурс.  


Нагадаємо, що правоохоронці викрили схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон України. До її організації причетні кілька мешканців Одеської області.


Також зазначимо, що за останні кілька місяців до штурмових бригад "Гвардії наступу" надійшли десятки тисяч заявок від добровольців, з яких частину вже прийнято. На сьогодні бригади укомплектовані, але формуються резерви.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися