В одному з районів Одесі на ремонт доріг витратять чималу суму: перелік вулиць

Компанія, яка виграє тендер, має виконати роботи до 31 грудня

Поточний ремонт доріг в одному з районів Одесі обійдеться у 35 мільйонів. Ремонт доріг проведуть у Київському районі міста.

Тендер опублікували на сайті держзакупівель Prozorro.

Замовником ремонту доріг виступає Управління дорожнього господарства Одеської міськради.

Відремонтують дороги на вулицях: 

Перехрестя Люстдорфської дороги та проспект Адміральського, вул. Космонавта Комарова, Фонтанська дорога, вул. Інглезі, просп. Небесної Сотні, вул. Академіка Корольова, вул. Ільфа і Петрова, вул. Архітекторська, вул. Дача Ковалевського, вул. Довга, вул. Львівська, вул. Дачна, вул. Шишкіна, тротуар Адміральского проспекту, тротуар прос. Академіка Глушка, тротуар вул. Космонавтів, вул. Тополина.

Планується, що підрядник розбиратиме асфальтобетонне покриття (на однiй половинi проїжджої частини при систематичному русi транспорту на другiй). Сам аукціон запланували на наступний вівторок, 9 травня. Компанія, яка виграє тендер, має виконати роботи до 31 грудня 2023 року.

Сама площа покриття, що підлягає ремонтним і відновлювальним роботам складає 25 704 м².

На замітку водіям

"Коментарі" писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися