На Одещині подружжя фельдшерів врятували вагітну жінку

Фельдшер разом із водієм допомогли жінці народити сина

На Одещині подружжя  співробітників Центра екстреної медичної допомоги, яке працює понад 40 років, отримали виклик до вагітної жінки. Під час її госпіталізації вони були вимушені прийняти погоди прямо в машині.

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

На виклик до села в Миколаївській громаді бригада прибула менш ніж за 10 хвилин. Одразу вирішили госпіталізувати 40-річну жінку, яка от-от мала народити свою п'яту дитину. Але активна фаза пологів почалася вже в машині швидкої, тож рух було зупинено і фельдшер разом із водієм допомогли жінці народити сина. 

Хлопчик народився здоровим, одразу закричав. Фельдшер відсікла та обробила пуповину і після стабілізації стану жінки і малечі бригада продовжила рух. 

Маму із сином госпіталізували до пологового відділення Березівської міської лікарні. Бажаємо обом здоров'я та скорого повернення додому. А подружжю Нігуренків дякуємо за професіоналізм, швидкі та вправні рішення, які допомогли зберегти здоров'я жінці та малечі, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські патрульні оперативно прийшли на допомогу чоловіку, у якого стався судомний напад. Стурбований заявник звернувся на лінію 102 та повідомив, що його літній сусід помер вдома, а він не може додзвонитися у відповідні служби і попросив допомоги поліцейських.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися