Украерорух хоче знести новобудову в Одесі

Підприємство вважає, що новобудова заважає польотам літаків

В Одесі новобудова, яка знаходиться на вулиці Костанді, заважає літакам, заявляє Державне підприємство "Украерорух". Установа судиться з місцевими чиновниками, які дали дозвіл на будівництво будинку, і вимагають знести його. Про це повідомляє видання "Одесская жизнь".

У держпідприємстві заявляють, що багатоповерховий будинок знаходиться в коридорі зльоту і посадки літаків і тим самим заважає польотам. Там стверджують, що місцеве управління Державного архітектурно-будівельного контролю не повинне було дозволяти будівництво нових висоток, а міськдепартамент архітектури та містобудування взагалі не міг видавати містобудівні умови і обмеження на будівництво споруди такої висоти.

Державна авіаційна служба просить суд визнати будівництво незаконним, знести висотку і повернути ділянці колишній вигляд.

На сайті компанії зазначається, що будинок зданий і готовий до заселення. Що буде з інвесторами, які купили квартири в цій новобудові – не відомо.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Одеському аеропорту завершують будівництво руліжної доріжки між старою і новою злітними смугами.
Джерело: https://odessa-life.od.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися