В Одесі погасили серію марок, присвячену "Гвардії наступу"

На них зображені бійці різних служб

В Одесі погасили серію марок "Укрпошти", присвячену "Гвардії наступу" МВС України. Захід відбувся сьогодні в Одеській обласній військовій адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Долучилися до нього, зокрема, т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області полковник поліції Іван Жук, начальник Південного Одеського територіального управління Національної гвардії України генерал-майор Олег Підлубний, начальник Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Мул, - повідомили у службі.


Бійці саме цих спецслужб увійшли до добровольчих штурмових батальйонів МВС, яким заслужений художник України Олександр Охапкін і присвятив серію марок "Слава Силам оборони та безпеки України! Гвардія наступу". Вона є продовженням славетного циклу, присвяченого захисникам та захисницям України від збройної агресії російської федерації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що тепер в нашій державі День Європи відзначають саме 9 травня, і сьогодні в Одесі вперше урочисто підняли прапор Європи у цей день. На Думській площі відбулася урочисто підняли прапор Європейського Союзу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися