Суд відпустив під домашній арешт власника згорілого одеського готелю "Токіо Стар"

Вадим Чорний зобов'язаний цілодобово перебувати вдома і носити електронний браслет

Апеляційний суд Одеської області 27 листопада змінив запобіжний захід з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт власнику згорілого готелю "Токіо Стар" Вадиму Чорному. Про це повідомляє портал "Коментарі".

Згідно з рішенням судді Чорний повинен буде носити електронний браслет.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня в готелі "Токіо Стар" на вулиці Водопровідній сталася пожежа, в результаті якої загинули дев'ять осіб. Десять постраждалих були доставлені в лікувальні установи.

20 серпня Київський районний суд Одеси відправив Чорного в СІЗО без права внесення застави. 28 серпня Апеляційний суд Одеської області залишив його під арештом. У жовтні суд продовжив Чорному  запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 13 грудня і призначив заставу в розмірі 53 млн грн.

За словами прокурора Євгена Антощука, причиною пожежі в готелі "Токіо Стар" стало коротке замикання. За його словами, готель загорівся через "надмірне навантаження на електромережі і замикання електропроводки".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Вадим Чорний на найближчих місцевих виборах має намір балотуватися в мери Одеси.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися