Початок роботи електронних черг на кордоні в Одещині: як це допоможе уникнути заторів

Задля дотримання всіх правил були залучені патрульні поліцейські

З 8 травня в Одеській області на пунктах пропуску державного кордону України, зокрема на "Орлівка — Ісакча", "Рені — Джурджулешти", "Старокозаче — Тудора" та "Виноградівка — Вулканешти", розпочав тестовий режим "Електронної черги перетину кордону" для водіїв транспорту, вага якого перевищує 7,5 тонн. Це нововведення має сприяти оптимізації черг та покращенню процесу перетину кордону.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

З метою дотримання правил дорожнього руху поблизу вказаних пунктів пропуску, були залучені патрульні поліцейські. Їхнє завдання полягає в контролі руху вантажних автомобілів, організації правильного направлення руху та перевірці реєстрації вантажівок в електронній черзі. Такі заходи допомагають уникнути заторів та забезпечують плавний перехід через кордон.

Ми робимо все можливе, аби водії максимально швидко та безпечно перетинали пункти пропуску. Служимо та захищаємо, — йдеться в повідомленні.

picture

“Коментарі” писали, що з 24 квітня Укртрансбезпека відстежує порушення габаритно-вагових норм на в'їзді в Одесу автоматично. На автодорозі М-05, Київ – Одеса розташовано ще одну WIM-систему (WIM 49).

Нагадаємо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися