Культурні заходи в Одесі: музикальні концерти на підтримку захисників України

Заходи були присвячені Дню морської піхоти

В Одесі відбулися благодійні концерти на підтримку військових. Будинок офіцерів та КП "Парки Одеси" протягом року активно виступали на культурному фронті, зберігаючи дух міста. Музика завжди стає сильним підтримувальним фактором у важкі часи.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

20 травня 2023 року, у Міському саду, біля "Ротонди", відбувся святковий концерт, присвячений Дню морської піхоти та річниці акції "Підтримай своїх", започаткованої 59 Будинком офіцерів для підтримки морального духу наших захисників і громадян міста, йдеться в повідомленні.

У заході взяли участь оркестр Військової академії, BrassBand "Добрий вечір", ансамбль народної пісні "Слов’яни", артисти Одеської філармонії імені Давида Ойстраха, оркестр Національної Гвардії України м. Одеси під керівництвом диригента Олександра Федорчука, а також бронзові призери України з європейських танців Олександр та Наталія Бевзюк. Усі учасники акції отримали Грамоти від 59 Будинку ВМС ЗСУ як визнання їхнього внеску у підтримку та активну громадську позицію.

А 21 травня 2023 року, до Дня морської піхоти та у рамках акції "З піснею до Перемоги", відбувся святковий концерт з участю Центру військово-музичного мистецтва ВМС ЗСУ під керівництвом Любомира Сукенника. Наступні подібні заходи відбудуться 27 травня в парку Шевченка.

picture

12 травня відбувся благодійний концерт Jazz For Ukraine у Міжнародному культурному центрі "УНІОН" на вулиці Троїцькій, 43. Одесити отримали незабутній музичний подарунок від відомих джазових зірок з Естонії та Великобританії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися