На Одещині позбавились буксира "Московський": яка нова назва

Перейменування суден відбувається поетапно

Українське Дунайське пароплавство нарешті позбавилося  буксира "Московский-2". Нова назва судна - "Кілійський".

Про це повідомляє генеральний директор Українського Дунайського пароплавства Дмитро Москаленко.

Відео, як зникає стара назва, можна дивитися безліч разів. З великою насолодою. Нехай навіки згине, розчиниться, згорить у пеклі все, що пов’язано з московією. Москва сьогодні є символом болю і страждань, завданих українському народові – більше ніколи не буде її на нашій землі, - повідомив Москаленко. 
Компанія почала процес перейменування суден ще 2022 року, але робить це поетапно, щоб вони не простоювали.


Потрібно отримати мірильне свідоцтво від Регістру судноплавства України, свідоцтво про мінімальний склад екіпажу від профільного міністерства, здійснити перепрограмування РЛС, нанести нові назви на корпус із замовленням трафаретів. Це щонайменше декілька тижнів, – пояснив Москаленко.

Українське дунайське пароплавство – одна з найбільших судноплавних компаній і в Україні, і у Придунайському регіоні. Вона працює на ділянці Дунаю протяжністю 2400 км – від гирла річки до порту Кельгайм, Німеччина. Флот УДП налічує 75 самохідних суден і 245 одиниць несамохідного флоту.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в акваторії морського порту "Одеса" продається пошкоджений атакою РФ та частково затоплений плавдок №4 та 18 здвоєних кільблоків. Стартова ціна 15 мільйонів 552 тисячі гривень.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися