На Одещині рятувальники отримали сучасне обладнання: як воно допоможе у роботі

Рятувальники дедалі більше отримують робочого обладнання

На Одещині кодимські рятувальники отримали сучасне аварійно-рятувальне обладнання. Воно потрібне для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій  та дорожньо-транспортних пригод. 

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Професійність рятувальників та сучасне обладнання є ідеальним поєднанням для оперативної та ефективної ліквідації пожеж та інших надзвичайних подій. Тому оновлення пожежних підрозділів Одещини є дуже необхідним та актуальним, особливо у цей надскладний час.  Дане спорядження допоможе вдосконалити  роботу наших підрозділів  та на крок  наблизить нас до Перемоги, - йдеться в повідомленні. 


Зазначимо, представники ДСНС здійснили робочий візит до міста Легниця в Польщі. Головна мета візиту — зміцнення співпраці між Україною та Польщею у сфері надзвичайних ситуацій.

Як писали "Коментарі", під час візиту, українські представники отримали важливу гуманітарну допомогу від іноземних партнерів. Зокрема, було передано автомобіль швидкої медичної допомоги та медичні матеріали, що безумовно покращить роботу служби надзвичайних ситуацій в Одеській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися