У перші рейси на Середній Дунай готуються відремонтовані буксири: куди вони прямуватимуть

В Українському Дунайському пароплавстві активно триває ремонт буксирів

Буксир-тритисячник "Миколаїв" ("Кузьма Галкин") вже показує перші результати й з караваном розвантажується у Сербії. Невдовзі вийдуть у перші рейси на Середній Дунай два інших відремонтованих тритисячника - "Черкаси" ("Нина Соснина") та "Одеса" ("Никифор Шолуденко").

Про це повідомляє генеральний директор Українського Дунайського пароплавства Дмитро Москаленко.

За останній рік наша команда відновила флот тритисячників пароплавства, який міг бути втрачений та навіки опинитися у відстої. Ці величезні потужні судна штовхають великовагові каравани з 9 барж. Що значно скорочує собівартість перевезень порівняно із звичайними караванами з 6 барж, - повідомив Москаленко.

Тим часом Українське Дунайське пароплавство нарешті позбавилося буксира "Московский-2". Нова назва судна - "Кілійський".

Українське дунайське пароплавство – одна з найбільших судноплавних компаній і в Україні, і у Придунайському регіоні. Вона працює на ділянці Дунаю протяжністю 2400 км – від гирла річки до порту Кельгайм, Німеччина. Флот УДП налічує 75 самохідних суден і 245 одиниць несамохідного флоту. Нагадаємо,

"Коментарі" писали, що в акваторії морського порту "Одеса" продається пошкоджений атакою РФ та частково затоплений плавдок №4 та 18 здвоєних кільблоків. Стартова ціна 15 мільйонів 552 тисячі гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися