"Золоте весілля": В Одесі реєстрація шлюбу коштуватиме дорожче

Повідомляється, що нові тарифи приведено до економічно обґрунтованих розмірів

В Одесі затвердили нові тарифи на послуги держреєстрації в одеському палаці одружень. Попередні тарифи були затверджені в 2016 році.

Таке рішення прийняли 25 травня на засідання Виконкому Одеської міської ради.


Як повідомили в мерії, більш ніж за 6 років жодного підвищення тарифів на надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу не відбувалось.

За цей час істотно підвищились тарифи на комунальні послуги, зросла вартість канцелярських товарів, засобів гігієни, послуг зв’язку та охорони, телекомунікаційних послуг тощо, неодноразово підвищувався розмір прожиткового мінімуму, що у свою чергу призвело до збільшення фонду заробітної плати, - йдеться в повідомленні. 

Наприклад, звичайна державна реєстрація шлюбу обійдеться у 3270 гривень. Для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю І та ІІ груп, пенсіонерів за віком, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа залишається пільга  - 50% вартості відповідної послуги.



Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Одеса перевантажена рекламними банерами, тож мерія планує скоротити кількість рекламних конструкцій на 30-50%.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися