Вчителька фізкультури з Одещини увійшла до десятки кращих педагогів України

Також є переможці з Одеси

Вчителька фізкультури з Білгорода-Дністровського увійшла до десятки кращих за підсумками конкурсу "Учитель року-2023". Марія Янакова - вчителька фізичної культури школи №6.

Про це повідомляє Білгород-Дністровська міська рада.

Педагогиня гідно представила не лише нашу громаду, а й прославила Одеську область, увійшовши до десятки кращих вчителів фізичної культури країни.

Зичимо Марія Янакова стала переможницею обласного етапу Конкурсу "Учитель року-2023" у номінації "Фізична культура".

Також у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2023" переміг педагог з Одеси — Олег Денисов. Він здобув першість у номінації "Захист України".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські школи закликають батьків готувати пакети документів для вступної кампанії у школи.  Прийом заяв розпочався з 3 квітня й триватиме до 31 травня. Якщо податися пізніше, то вже тільки на вільні місця.

Що потрібно знати 

- Подати документи можна  як особисто, так і електронною поштою, але в останньому випадку радять перетелефонувати й запевнитись, що документи дійшли. 

-  Медична довідка обов’язкова.  Наразі можна її принести до кінця серпня, але без неї дитина не зможе розпочати заняття. Якщо дитина за кордоном, можна додати довідку при поверненні в Україну.

- Очно чи дистанційно - вирішують батьки. Чи є у школі сховище,  повідомлять у самій школі. Якщо немає, то повідомлять, у приміщенні якого закладу буде організовано очний клас обраної школи. 







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися