Топ-5 подій: куди піти одеситам на цих вихідних

Найцікавіші події в місті в ці вихідні

Прийшов час визначитися, як і де провести ці вихідні. Ми підготували для вас підбірку найцікавіших заходів на 30 листопада та 1 грудня.

Виставка "Акварель "Від моря до моря"

picture

В Одеському музеї західного і східного мистецтва проходить виставка робіт сучасних європейських художників. Ця мистецька акція відбувається в рамках міжнародного проекту "Море акварелі", який в наступному році вже втретє відбудеться у нашому місті. Більшість учасників виставки представляють італійську художню школу акварелі. Саме тому проект отримав назву "Від моря до моря", будучи як би сполучною ланкою між італійцями, що живуть на берегах Середземного моря і українцями - жителями Чорноморських берегів.

Експозиція представляє твори таких відомих італійських майстрів акварелі, як Габріель Мацара, Ігор Сава, Массіміліано Локо, Роберто Зангарелли. Крім того, до складу виставки увійшли роботи словацької акварелистки Наталії Студенковой і німецького художника Зігфріда Йордану.

З творами можна буде ознайомитися до 5 грудня. Потім навесні наступного року відбудеться візит наших художників в Італію. Там у музеї міста Фабріано пройде виставка представників української школи акварелі.

Коли: 30 листопада та 1 грудня з 10:30 до 18:00

Де: Одеський музей західного і східного мистецтва, вул. Пушкінська, 9

Квитки: 30-70 грн

Ніч рекламожерів

picture

"Ніч пожирачів реклами" пропонує вам зануритися в світ реклами всього за одну ніч. Вже майже 40 років автор шоу Жан Марі Бурсіко щорічно формує нову унікальну програму з вражаючими, екзотичними, сміливими, або навіть зухвалими роликами зі всього світу.

Цієї ночі ви здивуєтеся, чому курка стала новим трендом в рекламі і побачите Snoop Dogg "на розслабоні" з Klarna. Крім того, ви задумаєтеся, скільки жінок краще мати одну або дві разом з крекерами Twinz і з'ясуйте, чим займається меблі з IKEA, коли вас немає вдома, дізнаєтеся інструкцію, як приручити дракона разом з O Baticário, а також багато іншого.

Ніч пожирачів реклами 2019 - подія не схоже на будь-яке інше. Це - прекрасна можливість для збагачення свого бачення про рекламу та отримання мотивації, а також шанс насолодитися приємною компанією і зарядитися позитивними емоціями.

Коли: 30 листопада о 21:00

Де: Кінотеатр "Батьківщина", вул. Мечникова, 104

Квитки: 199-350 грн

Вистава "Одруження"

picture

В суботу відбудеться прем'єра вистави за п'єсою Миколи Гоголя "Одруження".

"Адже клопітка, чорт візьми, річ - одруження!", - каже гоголівський наречений у 1833 році, втім, як міг би сказати і сьогодні. "Абсолютно неймовірна подія", знайома сьогодні кожному школяреві, зазвучить по-новому в інтерпретації режисера Ніколь Фелден (Берлін). У постановці беруть участь непрофесійні актори старшого віку. Для більшості з них проект став не тільки можливістю творчої реалізації, але і місцем спілкування і дозвілля. Вистава буде цікава всім, хто любить Гоголя і не вірить в любов після сімдесяти.

Коли: 30 листопада о 19:00

Де: Театральний простір ТЕО, Військовий узвіз, 13

Квитки: 100-150 грн

Ансамбль пісні і танцю "Кутаїсі"

Гості із сонячної Грузії виступлять в Одесі. Ансамбль "Кутаїсі" з успіхом і численними аншлагами виступав на міжнародних фестивалях, його зустрічали оваціями багато сцени Європи.

Ансамбль своїми виступами розкриває багату культуру грузинського народу. Сучасні аранжування постановок багаторазово підсилюють фольклорні традиції, оберегаемые і шановані колективом ансамблю.

Коли: 1 грудня о 19:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії, вул. Набережна, 3

Квитки: 300-1000 грн

Дитячий захід "FAMILY FUN. Холодне серце"

picture

Дитячий захід "FAMILY FUN. Холодне серце" Це буде зустріч з героями улюбленого мультфільму "Холодне серце". На вечірці будуть: конкурси від Олафа та Ельзи, танцювальні змагання, зимове шоу і аквагрим для юних принцес.

Програма дня:

15:00 — 16:00 Just dance;

15:00 — 17:00 Аквагрим / на платній основі;

16:00 - 17:00 Ігрова програма з Ельзою і Олафом;

17:00 — 18:00 Шоу "Зимова казка";

18:00 — 20:00 Кінопоказ.

Протягом усього вечора буде працювати тематична фотозона.

Коли: 1 грудня, 15:00-20:00

Де: Музей Цікавої Науки, проспект Шевченка, 4Е

Квитки: 180 грн

Як раніше писав портал "Коментарі", кілька цікавих порад, як вдало провести вихідні.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися