Тріумфальний початок: Еліна Світоліна на старті Roland Garros

Світоліна на старті Ролан Гаррос перемогла минулорічну півфіналістку турніру

Одеситка Еліна Світоліна стала восьмою тенісисткою в історії, яка 10 разів поспіль виграла на старті Roland Garros. У матчі 1/64 фіналу вона у двох сетах здолала італійську тенісистку Мартіну Тревізан (№24 у WTA) з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша очна зустріч тенісисток.


Тенісистки провели на кортібільше години, за які Світоліна двічі подала на виліт, тоді як у суперниці жодного ейсу та чотири подвійні помилки. Українка не віддала жодної власної подачі суперниці. Ба більше, Тревізан не дісталася навіть до брейк-поінтів.

"Я хочу подякувати всім, хто прийшов мене підтримати сьогодні. Це завжди особливий момент, коли святкуєш перемогу в першому раунді тут, на Ролан Гаррос. У мене з цим турніром пов'язані приголомшливі спогади моїх виступів перед фантастичними вболівальниками. Я просто дуже щаслива через те, як я сьогодні відіграла. Чекаю на наступний матч.", - прокоментувала свою перемогу Світоліна.


У наступному раунді Ролан Гаррос-2023 Еліна Світоліна зустрінеться зі Сторм Сандерс з Австралії. Австралійка перебуває на 204-й позиції в одиночному рейтингу і на п'ятому місці - у парному.


Нагадаємо, що раніше “Коментарі” писали, що Світоліна виграла свій перший трофей після повернення в теніс, обігравши у фіналі. Одеситка перемогла у міжнародному турнірі WTA 250, що відбувся у Страсбурзі. Нагадаємо, що перша ракетка України з 2013 року, пішла з тенісу через вагітність у минулому році. Після народження донечки, вона одразу повернулася до улюбленого заняття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися