За участі Олени Зеленської відбулась зустріч щодо шкільного харчування для Одещини

Метою зустрічі є якісні зміни у сфері шкільного харчування

В Київській області відбулась партнерська зустріч "Сучасні тенденції в організації шкільного харчування" з метою продовження реформи у цій сфері. Особливим гостем на заході була Перша леді Олена Зеленська, яка взяла активну участь в обговоренні імплементації якісних змін.

Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Участь у зустрічі також взяли представники Одеської ОВА. Метою проєкту є створення кулінарних хабів та підготовка "агентів змін", які будуть сприяти реформі шкільного харчування.

аврв.JPG

Під час практичної частини заходу делегація з Одеської області відвідала Кулінарний хаб Бориспільського професійного ліцею, оглянула умови та спостерігала за роботою. Також вони зустрілися з майбутніми "агентами змін", які навчатимуть шкільних кухарів, та детально ознайомилися з програмою навчання.

ваа.JPG

Важливою частиною заходу було представлення Олені Зеленській досягнень, що відбулися в реалізації Кулінарного хабу в Одеській області. Завдяки успіхам проєкту School Chef's Training Hubs Development, вже до кінця червня планується відкриття кулінарного хабу в одному з професійних закладів Одещини. Цей проєкт поки що охопив три області: Полтавську, Тернопільську та Одеську. 

Нагадаємо, що до 1 вересня 2023 року в Одеській області планується витратити майже 550 млн гривень на покращення шкільних укриттів. Зазначені кошти виділені з державного та місцевого бюджетів, а також отримані завдяки підтримці міжнародних донорів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися