“Смілива ТИ”: подолання гендерних стереотипів, формування мотивації

За підтримки одеської міськради відбувся дводенний тренінг для дівчат старших класів

Як сформувати правильну мотивацію, підсилити лідерський потенціал та подолати гендерні стереотипи. Про це дізнавалися старшокласниці Одеси на дводенному тренінгу “Смілива ТИ”. Тренінг проходив у форматі панельної дискусії. Під час заходу дівчата обговорили питання мотивації до занять спортом, його здатності змінювати життя, визначили власний рівень стресостійкості та на практиці детально пропрацювали психологічні аспекти стресових ситуації.


Крім обговорення теоретичних питань, дівчата також мали можливість здобути навички самозахисту під час тренувань, які проводилися на базі спортивно-оздоровчого комплексу Спортивного клубу “Мангуст”.


Нагадаємо, що за підтримки Одеської міської ради, в міста також провели відкрите тренування для юних спортсменів. Понад 120 учасників доєдналися до відкритого тренування в рамках благодійного проекту “Тиждень добрих справ”. В парку імені Горького зібралися професійні спортсмени, любителі, новачки. Усіх об’єднувала одна мета: поринути у світ спорту та насолодитися тренуванням. Спортсменів привітали віцепрезидент Федерації боксу Одеської області Олександр Гордієнко та начальник Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради Руслан Пуздрач.


Нагадаємо, “Тиждень добрих справ” - проект, який реалізується за підтримки Одеської міської ради. Протягом благодійного марафону, який триває сім тижнів, небайдужі одесити надають необхідну допомогу та підтримку тим, хто їх потребує. Ініціатива існує вже понад 10 років і за час існування реалізовано понад 500 проєктів, у яких взяли участь 100 громадських організацій, а також благодійні фонди, школи, заклади вищої освіти, кафе, театри і десятки тисяч жителів та гостей нашого міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися