Продовжується електронне громадське обговорення щодо перейменування об'єктів топоніміки Одеси

Залишити свій голос можна до 25 червня

Одеська міська рада нагадує, що продовжується електронне громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки.


Обговорення проводяться враховуючи усі рекомендації історико-топонімічної комісії. Процес електронного обговорення відображається в режимі реального часу і проходить на вебпорталі “Соціально активний громадянин”. Усього пропонується проголосувати за перейменування 15 вулиць вже із запропонованими варіантами. 



Наголошуємо, що до участі в електронному обговоренні допускаються члени територіальної громади м. Одеси, які на момент обговорення досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано/задекларовано на території м. Одеси. 


Нагадаємо, що стартувало громадське обговорення 25 квітня. 


Раніше “Коментарі” писали, що Одесі розпочалися роботи з очищення вулиць та ремонту дощоприймачів. Команда працівників КП "Міські дороги" активно виконує ці завдання в різних районах міста. Про це повідомляє Департамент міського господарства.  Роботи проводяться за такими адресами:  вул. Вапняна – очищення дощоприймачів, промивка рукавів; пров. 2-й Першотравневий – очищення лотків і канав; вул. Вапняна/пров. Ширяївський – ремонт оглядових колодязів; пров. 2-й Першотравневий – промивка перепускних труб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися