Одесит став переможцем регати Young Europeans Saling 2023

Оскар Мадоніч став переможцем регати з восьми гонок у класі ILCA 7

Європейська першість з вітрильного спорту проходила у німецькому місті Кіль. Україну представляли Оскар Мадоніч, Семен Хащина, Дмитро Карабаджак. Усі посіли призові місця.


Оскар Мадоніч став переможцем регати з восьми гонок у класі ILCA 7.

Дмитро Карабаджак за підсумком шести перегонів виграв регату у класі ILCA 6 серед 78 її учасників.

Семен Хащина посів друге місце у класі ILCA 6.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту.


Зазначимо, що брат Оскра, Святослав Мадоніч в лютому 2023 став переможцем юнацької міжнародної регати "XV Trofeo Euromarina", яка відбувалася в місті Торрев'єха в Іспанії. Уся родина Мадонічів успішно займають вітрильним спортом вже не перший рік. 


“Коментарі” розповідали, що золото командного чемпіонату України з легкої атлетики виборов Владислав Шепелєв з Чорноморська. Ця перемога для спортсмена стала путівкою на Європейські ігри-2023, які пройдуть в Кракові.  Чемпіонат України пройшов у Львові, повідомили в обласному відділенні Національного олімпійського комітету. Шепелєв уже в другій спробі встановив свій особистий рекорд (16 м 34 см) і переміг. Срібний призер, Ігор Гончар із Донецька, стрибнув на 15 м 90 см.


Раніше “Коментарі” писали українська тенісистка Еліна Світоліна (№192 WTA) знову здобула перемогу на Ролан Гаррос, продовжуючи свій шлях в турнірі. Тенісистка з Одещини зійшлася у поєдинку другого раунду основної сітки зі Сторм Хантер з Австралії (№204 WTA). Про це повідомляє портал Sport.ua. Після тривалого протистояння, українська тенісистка змогла здобути перемогу. Результат матчу: Еліна Світоліна (Україна) – Сторм Хантер (Австралія) – 2:6, 6:3, 6:1



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися