Еліна Світоліна зробила “камбек” та пройшла до третього раунду Ролан Гаррос

Це була вже не перша очна зустріч тенісисток

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№192 WTA) знову здобула перемогу на Ролан Гаррос, продовжуючи свій шлях в турнірі. Тенісистка з Одещини зійшлася у поєдинку другого раунду основної сітки зі Сторм Хантер з Австралії (№204 WTA).

Про це повідомляє портал Sport.ua.

Після тривалого протистояння, українська тенісистка змогла здобути перемогу. Результат матчу: Еліна Світоліна (Україна) – Сторм Хантер (Австралія) – 2:6, 6:3, 6:1.

На початку поєдинку, Сторм Хантер зуміла виграти перший сет і зробити брейк у другому сеті, але Еліна не збентежилася і змогла перевернути хід поєдинку. Цікавий факт: Це вже друга зустріч між тенісистками, і Еліна Світоліна знову виявилася сильнішою. На Ролан Гаррос українська спортсменка зіграла вже восьмий трисетовий матч і здобула перемогу у семи з них.

Отримати шанс грати на Ролан Гаррос – неймовірно особливо для мене. Я навіть не могла подумати, що буду тут, буду у формі, показуватиму хороший теніс проти чудових гравців. Це дуже особливий момент для мене. Дякую за підтримку, це дійсно надихало мене, — поділилася емоціями Світоліна.

У третьому раунді Еліна Світоліна зустрінеться з Каролін Гарсі (№5 WTA) або Анною Блінковою (№56 WTA). Найкращим результатом української тенісистки на Ролан Гаррос є досягнення чвертьфіналу (2015, 2017, 2020).

Нагадаємо,”Коментарі” писали, що Еліна Світоліна стала восьмою тенісисткою в історії, яка 10 разів поспіль виграла на старті Roland Garros. У матчі 1/64 фіналу вона у двох сетах здолала італійську тенісистку Мартіну Тревізан (№24 у WTA) з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша очна зустріч тенісисток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися