Одеські майстри відправлять на Херсонщину мобільну лазню для військових

Лазня на колесах повністю автономна

Одеські майстри майже закінчили мобільну лазню для військових. Вже на початку наступного тижня вона поїде на Херсонщину до медроти.

Про це повідомляє "Майстерня Незламності". 

Нашим військовим до лазні ще необхідні засоби гігієни, пральний порошок та рушники. Всі, хто мають змогу та бажання, можуть долучитись до допомоги, - йдеться в повідомленні. 

Маршрутку повністю розібрали, вона отримала посилений каркас. У салоні  обладнали лазню,  душові кабіни та роздягальню. Пересувна лазня обладнана бойлером для води, пральними машинками  та є повністю автономною. Бійці оцінили таку ідею, адже на передовій із душем складно і доводиться користуватися вологими серветками.


Одеські волонтери не мають наміру зупинятися на досягнутому. Зараз вони працюють над проєктом — пересувний "барбершоп", щоб військові завжди мали змогу привести себе до ладу. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Італія продовжує допомагати Україні та Одесі. З гуманітарною місією до міста приїхали представники Італійського Національного вищого інституту цивільного захисту. Вони доставили в Одесу машину швидкої допомоги, наповнену витратними медичними матеріалами. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися