У парку Шевченка влаштували свято для дітей

Аквагрим, солодощі та святковий концерт: діти у захваті від розваг

Щоб продовжити дітям свято, поліцейські, рятувальники та представниками міської влади влаштували для маленьких одеситів ще один день розваг. 

У парку Шевченка одесити та гості міста мали можливість не тільки власноруч ліпити різноманітні фігурки, але й відчути себе героями улюблених мультфільмів. Малечі зробити аквагрим, а потім на них чекав фантастичний день з аніматорами, які провели різноманітні вікторини та конкурси. 

Ввечері для дітей влаштували святковий концерт. Не забули також і про солодкі подарунки. Під час концерту дітей пригощали смаколиками. Всі охочі могли зробили фото з поліцейськими та рятувальниками. 

Правоохоронці разом із Одеської міською радою вирішили потішити дітей та влаштували тижневе святкування Дня захисту дітей. У відомствах впевнені, це важливо саме зараз, адже діти не повинні загубити своє дитинство через військову агресію РФ. 

Нагадаємо, що у Ботанічному саду ОНУ ім. Мечникова відбувся святковий захід до Міжнародного дня захисту дітей, яке було організовано для понад 100 дітей з інвалідністю. Дітей привітали зі святом та вручили сертифікати на придбання комп'ютерної техніки. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.  У рамках свята в Ботанічному саду ОНУ ім. Мечникова діти з інвалідністю отримали можливість брати участь у майстер-класах з малювання і музики, а також насолодитися іншими розвагами. Учні ліцею ім. Столярського також виступили перед маленькими гостями свята. Одеса вживає заходів для забезпечення повної реалізації прав дітей з інвалідністю. В місті функціонує інклюзивна освіта на всіх рівнях навчання, зокрема, 80 інклюзивних груп у дошкільних закладах та 353 класи з інклюзивною формою навчання у загальноосвітніх школах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися