Тікав від поліцейських: чоловік чинив опір та не зупинився на прохання патрульних

Чоловік керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння

Втікав від патрульної поліції. Ввечері автомобіль Renault рухався вулицею Чорноморського козацтва та порушував правила дорожнього руху, чим і привернув увагу патрульної поліції. Увімкнувши спеціальні сигнали, патрульні намагались зупинити авто, втім водій навпаки пришвидшився та почав тікати. 

Протягом переслідувань чоловік проїжджав перехрестя на червоний сигнал світлофора, створював аварійні ситуації та наражав інших на небезпеку. В результаті, йому перегородити шлях на проспекті Добровольського.

Як повідомили в патрульній поліції, подій був з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій, звичайно, відмовився. Ба більше, чоловік не виконував ніяких вимоги поліцейських, поводив себе агресивно та намагався втекти з місця зупинки. 

Як з’ясувалось пізіше, чоловіка не перший раз затримують за керування в стані сп’яніння. Його позбавили права керувати транспортними засобами протягом року.

“На порушника склали адміністративні матеріали за:

— ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП;

— ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП;

— ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Також, враховуючи наявність ознак в діях громадянина кримінального злочину за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) ККУ, на місце викликали слідчо-оперативну групу”, - йдеться у повідомленні патрульної поліції. 

Нагадаємо, що поліція Одещини затримала одесита, який під час хмільного застілля побив до смерті друга.  Як виявилось пізніше, 39-річний зловмисник прихистив у себе вдома на проспекті Академіка Глушко товарища. Вечері між чоловіками розгорівся конфлікт. Що саме стало причиною їх суперечностей - невідомо. Коли сварка почала набирати обертів, то господар будинку побив потерпілого трубою, а потім залишив його помирати у безпорадному стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися