Забив трубою до смерті: поліція затримала одесита, який вбив свого товариша

Зловмиснику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі

Вбив товарища та намагався відвести від себе підозру. Поліція Одещини затримала одесита, який під час хмільного застілля побив до смерті друга. 

Як виявилось пізніше, 39-річний зловмисник прихистив у себе вдома на проспекті Академіка Глушко товарища. Вечері між чоловіками розгорівся конфлікт. Що саме стало причиною їх суперечностей - невідомо. Коли сварка почала набирати обертів, то господар будинку побив потерпілого трубою, а потім залишив його помирати у безпорадному стані.

У поліція зазначають, що за попередніми даними потерпілий помер від травми голови. Втім остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Майже півтори доби зловмисник нічого не робив та нікому не повідомляв про скоєне, а потім вирішив приховати злочин. Чоловік зустрівся із приятелем та розповів про їх конфлікт з потерпілим і що після бурхливих суперечок він пішов з дому по справах, а коли повернувся, то знайшов друга мертвим. Вигадане алібі не врятувало зловмисника від відповідальності.  Знайомий зловмисника сповістив про ситуацію поліцейських, які виявили тіло загиблого за вказаною адресою, оглянули місце події та вилучили деякі речові докази, які підтверджують причетність до злочину власника оселі.


“Слідчі під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого. Чоловіку може загрожувати від семи до десяти років позбавлення волі. Слідство триває”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, 27-річний чоловік хотів швидко заробити гроші: викрав мотоцикл та хотів продати чуже майно. До поліції звернувся житель одного з багатоквартирних будинків на вулиці Ніжинській і повідомив про зникнення свого мотицикла "Honda". Він розповів, що паркує мотоцикл завжди у дворі. Як виявилось згодом, правопорушнику вдалося завести мопед та поїхати непомітно. Поліція затримала чоловіка, коли той прямував до покупця збувати мотоцикл.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися