В Одесі зʼявився перший діагональний пішохідний перехід: як він допоможе містянам

Нанесення розмітки виконано з використанням пластичних мас

В Одесі зʼявився перший діагональний пішохідний перехід у місті. Цей новаторський проєкт розташований на розі вулиць Катерининської та Ланжеронівської та становить важливий крок у покращенні безпеки пішоходів.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Щоб забезпечити комфортний та безпечний перехід пішоходів, спеціалісти КУ “Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ” впровадили особливі налаштування світлофорного обʼєкта. За новою системою, пішоходи отримують можливість здійснювати перехід у всіх напрямках, коли світлофор дає дозвільний сигнал. Нанесення дорожньої розмітки на цьому переході було виконано з використанням пластичних мас, що підкреслює інноваційний підхід у впровадженні нових технологій на дорогах міста.

Відкриття першого діагонального пішохідного переходу стало важливим кроком в розвитку і покращенні інфраструктури Одеси. Ця ініціатива не тільки сприятиме безпеці пішоходів, але й підкреслює постійне прагнення міста до інновацій та вдосконалення життя мешканців.

picture

Нагадаємо, що на ремонт доріг у Приморському районі Одеси у 2023 році витратять понад  50 мільйонів гривень. Сюди входить як відновлення доріг, так і тротуарів.


Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися