В Одесі на ремонт доріг планують витратити понад 50 млн гривень: де чекати на зміни

Загалом в одному районі планують відновити 22 об’єкти

На ремонт доріг у Приморському районі Одеси у 2023 році витратять понад  50 мільйонів гривень. Сюди входить як відновлення доріг, так і тротуарів.

Про це повідомляють на сайті державних публічних закупівель Prozorro.

Управління дорожнього господарства Одеської міськради, яке є замовником робіт, планує відремонтувати 22 об’єкти. Загальний обсяг робіт – 34468 м². 

Загалом у Приморському районі планують відновити 22 об’єкти. Поточний ремонт доріг та вулиць у Київському районі Одеси коштуватиме бюджету місту близько 35 мільйонів, у Суворовському — 20. Виконувати роботи буде компанія "Євродор".


Масштабні ремонти

Одеська міська рада провела нараду на якій обговорили стан робіт з капітального ремонту Деволанівського узвозу. Під час наради було заявлено, що вже відновлено зливові колектори, завдяки чому Митну площу не підтоплює навіть під час сильних опадів.

Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.




Джерело: https://prozorro.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися