Ремонт Деволанівського узвозу: що зроблено за два роки та коли завершення

Узвіз є частиною історичного центру включеного до ЮНЕСКО

Одеська міська рада провела нараду на якій обговорили стан робіт з капітального ремонту Деволанівського узвозу. Під час наради було заявлено, що вже відновлено зливові колектори, завдяки чому Митну площу не підтоплює навіть під час сильних опадів.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Проте, наразі ще необхідно провести улаштування твердого покриття проїжджої частини, тротуарів та вуличного освітлення. Якщо роботи будуть виконані вчасно, то планується, що їх завершать до кінця поточного року. Після цього, буде розроблено схему руху транспорту узвозом та нанесено дорожню розмітку.

Снимок.JPG

Включення Деволанівського узвозу в дорожньо-транспортну систему міста дозволить значно розвантажити Польський узвіз, який веде до найбільшого спального району Одеси. Спільно з власниками будівель має бути вирішено ще одне важливе питання. На сьогодні Деволанівській узвіз є частиною історичного центру, який включено до ЮНЕСКО. Ми маємо розробити дорожню карту відновлення споруд та навести тут лад якомога скоріше. Тож працюємо далі, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що у Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" оновлює старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в Аркадії та частині Малого Фонтану.


Також зазначимо, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах  області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися