Можливі затори: на одній з площ Одеси розпочнуть довготривалий ремонт

Ремонтні роботи триватимуть до середини літа

У Приморському районі міста Одеса "Інфоксводоканал" планує оновити старий водопровід. Це дозволить запобігти можливим аваріям та відключенням в  Аркадії та частині Малого Фонтану.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


План робіт 

За планом, буде прокладено понад 200 метрів нової поліетиленової труби з терміном служби не менше 50 років. Крім того, встановлять сучасну запірну арматуру, що дозволить у майбутньому проводити локальні відключення.

Використання сучасних методів 

При проведенні робіт використовуватиметься сучасний метод горизонтально направленого буріння (безтраншейний), що дозволить уникнути значних розкопок, перекриття руху автотранспорту, незручностей для пішоходів та тривалих відключень водопостачання споживачам.

Можливе обмеження руху

Зазначимо, що роботи розпочнуться 12 квітня 2023 року та триватимуть протягом трьох місяців. Під час виконання проколів та затягування труби можливе тимчасове обмеження руху по правій смузі уздовж площі Десятого квітня до повороту на вул. Академічну.

Нагадаємо, що в Одеській області розпочали ремонтувати ями та вибоїни на автомобільних дорогах державного значення регіону. Як тільки пройшли холодні погоди, фахівці розпочинають "великий ремонт”. 

Також зазначимо, що на Одещині відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду. Перевірка покаже необхідний обсяг ремонтних робіт й тоді почнуть ліквідовувати недоліки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися