Одеська федерація боксу допомагатиме військовим та їхнім родинам

Програма буде актуальною 10-15 років

Федерація боксу Одеської області створила комітет соціальної допомоги військовим та їх родинам. Він підтримуватиме та надаватиме можливість реабілітації військових, їх родин, соціально-незахищених верств населення та внутрішньо переміщеним особам.

Про це розповів Олександр Гордієнко, віцепрезидент Федерації боксу Одеської області. 

Тому ми створили такий соціальний комітет підтримки. Якщо є можливість пройти декомпресію через спорт, це дуже добре. Майже рік я чую від родин військових, що хлопці не соціалізуються, не знають, куди йти. І ми хочемо, щоб цей комітет допоміг найшвидше хлопцями соціалізуватися та пройти декомпресію. В комітеті будемо займатися і військовими, і родинами ВПО, і дітьми ВПО. Будемо залучати їх до спорту, будемо співпрацювати з іншими федераціями”, – додала Олена Рабчук-Крилатова, голова комітету соціальної підтримки Федерації боксу Одеської області.

У федерації зазначають, що програма буде актуальною 10-15 років, і вона планує підтримувати і родини військових, і допомогати ветеранам з отриманням освіти та роботи, а також долучати до процесу інші спортивні федерації.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у матчі тенісного турніру "Ролан-Гаррос" українка Еліна Світоліна у 2 сетах перемогла 9 ракетку рейтингу WTA - росіянку Дар'ю Касаткіну.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися