На шляху до чвертьфіналу: Світоліна здолала Дар'ю Касаткіну

У чвертьфіналі українська тенісистка може зустрітися з представницею Білорусі Аріною Соболенко

У матчі тенісного турніру "Ролан-Гаррос" українка Еліна Світоліна у 2 сетах перемогла 9 ракетку рейтингу WTA - росіянку Дар'ю Касаткіну.

Перший сет почався з двох брейків від Еліни - українка повела з рахунком 4:1. Касаткіна змогла зробити один зворотний брейк, але не більше. За рахунку 5:4 Еліна вийшла подавати на першу партію і з першого сетбола закрила її - 6:4.

Другий сет розпочався з брейка від Касаткіної (2:0 на її користь), проте майже одразу Світоліна перехопила ініціативу - виграла п'ять із шести наступних геймів, 5:3 на користь українки.

У рамках чвертьфіналу "Ролан-Гаррос" представниця України зіграє проти суперниці з країни-агресора - білоруски Аріни Соболенко. Вона вже встигла вибити з турніру українську тенісистку, у першому колі обігравши Марту Костюк. Цікаво, що Світоліна буде не єдиною українською тенісисткою - учасницею чвертьфіналу "Ролан-Гаррос". Леся Цуренко на цьому етапі турніру зіграє проти польки Іги Свентек - першої ракетки світу.

Раніше “Коментарі” писали, що Еліна Світоліна продовжує свій шлях на Ролан Гаррос. Одеситка вийшла в 1/8 фіналу. Зазначимо, що українка вдруге за тиждень перемогла росіянку Анну Блінкову, яка виступає під нейтральним прапором. ФІнальний результат гри: 2:6, 6:2, 7:5.  Як розповіла сама Еліна, перший сет вийшов не вдалим. Одеситка програла, а росіянка впевнено трималася у лідерах. Після цього Еліна попросила зробити медичний таймаут. Світоліній закапали очі. У другому сеті ми побачили абсолютно інший теніс від Еліни. Але і Блінкова здала. Анна сипала помилками, а Світоліна частіше стала забивати м'ячі. Підсумок - 6:2.

Також “Коментарі” розповілаи, що семирічна Саша Паскаль, яка минулого року втратила ногу через обстріл Затоки, взяла участь у змаганнях з гімнастики. Це перший виступ спортсменки після протезування та довгої реабілітації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися