Еліна Світоліна вийшла в 1/8 фіналу турніру Ролан Гаррос

Одеситка перемогла росіянку з рахунком 7:5

Еліна Світоліна продовжує свій шлях на Ролан Гаррос. Одеситка вийшла в 1/8 фіналу. Зазначимо, що українка вдруге за тиждень перемогла росіянку Анну Блінкову, яка виступає під нейтральним прапором. ФІнальний результат гри: 2:6, 6:2, 7:5. 

Як розповіла сама Еліна, перший сет вийшов не вдалим. Одеситка програла, а росіянка впевнено трималася у лідерах. Після цього Еліна попросила зробити медичний таймаут. Світоліній закапали очі. У другому сеті ми побачили абсолютно інший теніс від Еліни. Але і Блінкова здала. Анна сипала помилками, а Світоліна частіше стала забивати м'ячі. Підсумок - 6:2.

"З ногою є невелика проблема. Але я змогла сьогодні більш-менш відновитись. Мій фізіотерапевт зробила кілька маніпуляцій, тому нога була сьогодні у відносно нормальному стані. Щодо ока, то в мене вискочив ячмінь, це було дуже неприємно. Він опустився униз ока, він був прямо на зіниці, тож я його постійно бачила. Було таке відчуття, що воно заважало мені бачити. Тому мені потрібен був лікар, аби промити око й адаптуватись до цього", - розповіла одеситка.

Вирішальний сет був дуже напруженим, але в підсумку Еліні вдалося дотиснути опонентку і вирвати путівку в наступний раунд. Після гри Світоліна відмовилася потиснути руку Блінковій.


Наступною суперницею Еліни Світоліної буде Дар'я Касаткіна. Матч відбудеться 4 червня. Сподіваємося, що наша тенісистка збільшить кількість перемог над росіянками за останні 2 тижні до чотирьох.


Нагадаємо, ”Коментарі” писали, що Еліна Світоліна стала восьмою тенісисткою в історії, яка 10 разів поспіль виграла на старті Roland Garros. У матчі 1/64 фіналу вона у двох сетах здолала італійську тенісистку Мартіну Тревізан (№24 у WTA) з рахунком 6:2, 6:2. Це була перша очна зустріч тенісисток.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися