Еліна Світоліна програла білорусці та вилетіла з Ролан Гаррос

Два сети закінчилися із рахунком - 4:6, 4:6

6 червня Еліна Світоліна та Аріна Сабаленко визначили, кому дістанеться щасливий квиток до півфіналу Ролан Гаррос-2023. На жаль, українська тенісистка припиняє свій переможний шлях у Парижі. У чвертьфіналі одеситка програла одразу у двух сетах - 4:6, 4:6. Варто зазначити, що Соболенко посідає друге місце у світовому рейтингу, Світоліна - 192-те. 

Протягом матчу Світоліна виконала три подачі навиліт, припустилася чотирьох подвійних помилок, який тривав 1 годину 38 хвилин. Деякі спортсмени пояснюють таку халатність української тенісистки з новинами у рідній Україні. 


Після закінчення матчу Світоліна не тільки не підійшла до сітка для традиційної процедури рукостискання, вона навіть не подивилась в бік Сабаленко. Французькі глядачі засудили дії української спортсменки. 



І хоча, Еліна Світоліна закінчує свій шлях на Ролан Гаррос, вона показувала чудову гру. Ще один класний турнір у скарбничку українки після повернення на корт після декрету.


Зазначимо, що для одеситки це четвертий чвертьфінал Ролан Гаррос, раніше туди вона виходила у 2015, 2017 і 2020 роках.


Нагадаємо, що у матчі тенісного турніру "Ролан-Гаррос" українка Еліна Світоліна у 2 сетах перемогла 9 ракетку рейтингу WTA - росіянку Дар'ю Касаткіну. Перший сет почався з двох брейків від Еліни - українка повела з рахунком 4:1. Касаткіна змогла зробити один зворотний брейк, але не більше. За рахунку 5:4 Еліна вийшла подавати на першу партію і з першого сетбола закрила її - 6:4. Другий сет розпочався з брейка від Касаткіної (2:0 на її користь), проте майже одразу Світоліна перехопила ініціативу - виграла п'ять із шести наступних геймів, 5:3 на користь українки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися