Розклад руху катера через Дністровський лиман

Судно курсуватиме щодня з 7.45 до 15.45

Переправа через Дністровський лиман між Білгородом-Дністровським та Овідіополем розпочала свою роботу з 1 червня. В Одеській міській повідомили, що за один рейс скористатися послугами катера зможуть до 50 осіб. А ось тривалість та кількість рейсів може змінюватися залежно від погодних умов.

Також там зазначили, що маршрут вже відпрацьовано в тестовому режимі, аби врахувати усі безпекові вимоги військового командування.

Судно буде відправлятися від причалу №1 у Білгороді-Дністровському до причалу “Нова пристань” в Овідіополі.

Раніше “Коментарі” писали, що 24 травня Одеська та Білгород-Дністровська районні військові адміністрації підписали наказ, що відкриває нове пасажирське сполучення через Дністровський лиман між Овідіополем та Білгород-Дністровським. Маршрут був успішно протестований з метою врахування всіх безпекових вимог військового командування. 

Нагадаємо також, що Бородінська громада Болградського району планує створити на своїй території національний природний парк "Буджацькі степи". Парк буде охоплювати площу майже 9,73 тисячі гектарів, а в майбутньому ця площа може збільшитися до 16-17 тисяч гектарів без використання земель оборони.

“Коментарі” повідомляли, що у травні зафіксували 82 випадки травмування дітей. 10 дітей отримали побутові отруєння – медикаментами, побутовою хімією тощо, 2 випадки були летальні. 20 дітей травмувалися в дорожньо-транспортних пригодах, два випадки летальні. Чотирьох дітей покусали собаки, одна дитина отримала удар струмом, і 26 дітей отримали різноманітні травми за місцем проживання чи навчання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися