Новітнє обладнання для перевалки зерна: “Зернова Столиця” представила проект

90-метровий стрічковий конвеєр має потужність 500 тонн за годину

Одеська компанія “Зернова Столиця” виготовила сучасний стрічковий конвеєр довжиною 90 метрів та продуктивністю 500 т/год. Це обладнання дозволить здійснювати перевалку зернових з транспортних засобів одразу на судно або баржу. 

Перевалка здійснюється за допомогою двох “Ковчегів”, стрічкового конвеєру ZEO-BC-500 та телескопічної навантажувальної машини. Як зазначають експерти, завдяки високій продуктивності лінії, суттєво зменшилися терміни завантаження суден, що дозволило збільшити їхню кількість. Крім того, нове обладнання дає можливість одночасно розвантажувати до 4-х транспортних засобів.

“Перспективи розвитку Дунайського регіону у сьогоденні дуже великі. Досвід та можливості нашої компанії, дозволять реалізувати проєкт від ідеї до будівництва високоефективного зернового терміналу. Нестандартні рішення, досвід, нові технології та якість виготовляємого обладнання дозволять будь-який проєкт зробити сучасним та прибутковим, - зазначив регіональний керівник з продажів ГК “Зернова Столиця” Дмитро Борозенець.

На повну реалізацію проєкту: від підготовчих робіт до завершення монтажу, знадобилось - 2,5 місяці. Це вже 5-й проєкт в Одеському районі, який “Зернова Столиця” успішно реалізували за 2022-2023 роки.

Раніше “Коментарі” писали, що начальник Одеської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Кіпер, провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні, паном Петером Ван де Велде. Під час зустрічі були сказані щирі слова вдячності бельгійській стороні за беззастережну підтримку, яку Україна отримує в умовах протистояння російській агресії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

19 жовтня 2023, 10:10

А перевалку зерна в Одессе с жд вагонов на автотранспорт поможет организовать gtk-stroy.com.ua компания ГТК-СТРОЙ. Перегрузка зерна до 40 вагонов в сутки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися