Нові тарифи на паркування: мерія розробляє рішення

Одеситів закликають бути обачними та не платити шахраям

Одеська міська рада розробляє нове рішення щодо тарифів на паркування. Про це повідомив одеський активіст та убраніст Петро Обухов на своїй сторінці у Фейсбук. 

Активіст зазначив, комусь не до вподоби прозора система, при якій всі доходи від па ркування йдуть в бюджет, саме тому суд скасував тарифи на паркування, які були прийняті минулого року. Після рішення суду на вулицях Одеси знову з’явились чорні паркувальники в жилетках. 

“В котрий раз нагадую, що це — шахраї. Не платить їм. Зараз міська влада розробляє нове рішення про тарифи. У чорних паркувальників нічого не вийшло в Києві та Дніпрі. Нічого не вийде й в Одесі”, - прокоментував ситуацію Обухов. 

Нагадаємо, що декілька місяців тому Окружний адміністративний суд Одеси скасував рішення виконкому міськради про встановлення нових тарифів на паркування транспортних засобів, ухвалене влітку минулого року. Суд визнав рішення незаконним, задовольнивши позов голови координаційного комітету громадської спілки “Асоціація автомобілістів Одеської області” Сергія Степовика.

Раніше “Коментарі” писали, що В Одесі підозрюється підрядниця, яка привласнила 1,3 млн грн під час встановлення пожежної сигналізації в порту. Вона фальсифікувала документи та привласнила бюджетні кошти. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.  За даними слідства, підозрювана привласнила бюджетні кошти під час виконання робіт зі встановлення в Одеському порту системи пожежної сигналізації вартістю 2 млн гривень. Так, вона завищила обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на 1,3 млн грн, що призвело до безпідставного перерахування коштів на рахунок ФОП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися