Скандал в Одесі: підрядниця підозрюється у привласненні 1,3 млн грн на ремонт порту

Вона завищила обсяг фактично виконаних робіт

В Одесі підозрюється підрядниця, яка привласнила 1,3 млн грн під час встановлення пожежної сигналізації в порту. Вона фальсифікувала документи та привласнила бюджетні кошти.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури. 

За даними слідства, підозрювана привласнила бюджетні кошти під час виконання робіт зі встановлення в Одеському порту системи пожежної сигналізації вартістю 2 млн гривень. Так, вона завищила обсяг фактично виконаних робіт та їх вартість на 1,3 млн грн, що призвело до безпідставного перерахування коштів на рахунок ФОП.

Зокрема, роботи з встановлення у складських та виробничих спорудах, АЗС, приміщеннях насосних з перекачування легкозаймистих та горючих рідин, складів "Червоні Пакгаузи" корпусів №2, №3, №4, №5, системи пожежної сигналізації, системи передачі тривожних сповіщень, системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, системи пожежогасіння в повному обсязі виконані не були.

Обвинувальний акт стосовно замовника робіт – ексдиректора ДП "Одеський морський торговельний порт" за фактом службової недбалості вже перебуває на розгляді суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 54-річна фізична особа підприємець з Чорноморська, яка займалася сумнівними діями, вдалася до шахрайської схеми, продавши міській раді низькоякісні консерви на загальну суму понад 1,3 мільйона гривень. Зараз, зловмисниця перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, очікуючи на обрання запобіжного заходу.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися