До уваги водіїв: на вулиці Ольгіївська змінено схему організації дорожнього руху

Вже оновлено дорожню розмітку та встановлені відповідні знаки дорожнього руху

Як повідомили в Одеській міській раді, відбулися зміни в організації дорожнього руху на вулиці Ольгіївська. На ділянці дороги від вулиці Пастера до узвозу Марінеска введено двосторонній рух автотранспорту. Спеціалісти КУ “СМЕП” вже оновили дорожню розмітку та встановили відповідні знаки дорожнього руху.

Нагадаємо, що в Одесі розпочалися роботи з очищення вулиць та ремонту дощоприймачів. Команда працівників КП "Міські дороги" активно виконує ці завдання в різних районах міста. Про це повідомляє Департамент міського господарства.   Роботи проводяться за такими адресами:  

- вул. Торгова/вул. Ніжинська – ремонт рукава дощоприймача; 

- вул. Пироговська/пров. Сільськогосподарський – очищення дощоприймачів, промивка рукавів; 

- Кишкова канава – очищення лотків, канав; 

- Буферний ставок – очищення ставку. 

Також раніше “Коментарі” писали, що через суттєве потепління, на Одещині підрядні організації ліквідовують ями та вибоїни на дорожньому покритті для підвищення безпеки дорожнього руху. Асфальт суттєво пошкодився внаслідок осінньо-зимового періоду та через збільшення інтенсивності руху на автошляхах області. Роботи виконують гарячими асфальтобетонними сумішами. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Нагадаємо, що Одеська міська рада розробляє нове рішення щодо тарифів на паркування. Про це повідомив одеський активіст та убраніст Петро Обухов на своїй сторінці у Фейсбук.  Активіст зазначив, комусь не до вподоби прозора система, при якій всі доходи від паркування йдуть в бюджет, саме тому суд скасував тарифи на паркування, які були прийняті минулого року. Після рішення суду на вулицях Одеси знову з’явились чорні паркувальники в жилетках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися