Вільний доступ до укриттів: в Одесі пройшла нарада правоохоронних органів

Наразі в Одеській області завершилися перевірки бомбосховищ

В Одесі відбулась нарада правоохоронних органів с приводу заходів забезпечення безперешкодного доступу до укриттів. В ній взяли участь керівники підрозділів поліції та представники громадських формувань, які займаються охороною правопорядку та безпеки.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Основною темою обговорення стало забезпечення вільного і безперешкодного доступу громадян до бомбосховищ, зокрема в нічний час. Сторони звернули увагу на важливість залучення членів громадських формувань до чергувань навколо укриттів. Це сприятиме забезпеченню правопорядку, своєчасному виявленню правопорушень, підозрілих осіб та предметів.


"В ці важкі часи ваша підтримка неоціненна. Ви вже допомагаєте поліцейським забезпечувати охорону публічного правопорядку під час патрулювань, берете участь в розкритті злочинів та затриманнях злочинців. Тепер перед нами всіма стоїть нове завдання, і впевнений, що всі залучені до нього гідно впораються, — зазначив т.в.о. начальника ГУНП в Одеській області Іван Жук.

picture

Нагадаємо, що наразі в Одеській області, як і по всій країні, проводяться перевірки доступності укриттів та сховищ. У цих перевірках беруть участь правоохоронні органи, працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також представники органів місцевого самоврядування та влади.


“Коментарі” писали, що перевірку укриттів в  Одеському регіоні завершили спільні інспекційні групи, сформовані регіональною владою, поліцією та рятувальниками. Про це повідомила в Обласній військовій адміністрації. Всього для перевірки було сформовано 76 груп. За три дні інспектори оглянули 1993 укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися