Призначено нового начальника ГУНП в Одеській області: подробиці

Голова Одеської ОВА висловив підтримку новому начальнику поліції

Сьогодні, 8 червня, т.в.о. голови Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський провів нараду в ГУНП в Одеській області. В ньому брали участь голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, голова Одеської обласної ради Григорій Діденко, командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Одеса" Едуард Москальов, керівники силових відомств та особовий склад регіональної поліції.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В ході наради, генерал поліції Іван Вигівський оголосив призначення полковника поліції Івана Жука на посаду начальника ГУНП в Одеській області. Він підкреслив, що це рішення було здійснено за погодженням з Міністром внутрішніх справ та є частиною визначених завдань Національної поліції України. Основна мета нового керівника полягає в забезпеченні громадського порядку та безпеки громадян, незалежно від їхнього статусу або тимчасового перебування у регіоні.

Зазначимо, що Іван Жук протягом двох місяців виконував обов'язки начальника поліції Одещини. Тепер він вступив на посаду на повноцінній основі.


Дякую керівництву Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції України за довіру та надану честь очолити поліцію Одещини. За два місяці роботи в Одеській області я переконався, що поліцейські регіону — це злагоджений колектив професіоналів, який чітко усвідомлює завдання, які стоять перед Національною поліцією, — зазначив Іван Жук.

Зі свого боку, голова Одеської ОВА Олег Кіпер висловив впевненість у професіоналізмі та відповідальності нового керівника поліції. Він підкреслив, що спостерігає за роботою Івана Васильовича протягом останнього тижня та відзначає його швидку реакцію та ефективну співпрацю.  

Нагадаємо, що Одеса потрапила до ТОПу європейських міст за рівнем злочинності. Індекс безпеки в Одесі на 7% менше, ніж рівень злочинності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися