Мерія оплатить комуналку малозабезпеченим одеситам

Фінансову допомогу погодили 142-м жителям Одещини

В рамках Міської цільової програми, малозабезпеченим одеситам продовжують надавати допомогу на оплату послуг ЖКГ. 8 червня 2023 року відбулося десяте засідання Комісії з визначення осіб, на якому погодили фінансову підтримку 142-м мешканцям Одеси. Про це повідомили в Одеській міській раді.

“Комісія прийняла рішення призначити адресну муніципальну допомогу на погашення заборгованості з оплати за житлово-комунальні послуги 142 громадянам м. Одеси на загальну суму 1 118 800 грн. Дванадцятьом громадянам надано рекомендації для призначення адресної муніципальної допомоги на погашення заборгованості”, - йдеться в повідомленні міської ради. 

Раніше “Коментарі” писали, що другий центр національної мережі Recovery відкрили на Одещині. Інноваційний реабілітаційний центр спрямований на відновлення поранених військових. Про це повідомили в Одеській ОВА. В центрі облаштували зали фізичної терапії та кінезотерапії, три кабінети апаратної фізіотерапії, кабінет ерготерапії, кабінет психологічної підтримки, маніпуляційну, а також 13 палат на 30 ліжок. Загалом площа створеного центру склала 630 квадратних метрів.


Також нагадаємо, що в одеських дитячих садочках не вистачає 10 тисяч місць. Через це перевага надання місць у садках буде віддаватися дітям військовослужбовців та офіційно працевлаштованих батьків. Про це повідомила Олена Буйневич, директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради. За її словами, обмеження роботи дитячих садків у кілька змін та нестача місць є проблемою, оскільки зазвичай в садочках перебуває близько 300 дітей, а усього укриття цих закладів дозволяє прийняти лише 50-60 дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися