Рятувальна операція внаслідок підриву Каховської ГЕС: Одеські поліцейські допомагають в Херсоні

Рятувальні роботи тривають навіть під обстрілами

Поліцейські з Одещини допомагають боротися з наслідками підриву Каховської ГЕС на Херсонщині. увага рятувальників та правоохоронців Одещини спрямована на тих, хто потребує особливої допомоги — стареньких, інвалідів та сім'ї з маленькими дітьми.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Разом із місцевими колегами та рятувальниками з Державної служби України з надзвичайних ситуацій поліцейські, що служать у складі зведеного загону в Херсонській області, активно працюють у районах, що найбільше постраждали від наслідків катастрофи, і забезпечують евакуацію постраждалих до безпечних зон.

picture

Попри обстріли з боку окупантів та складнощі, рятувальні роботи тривають неперервно. На суходолі громадянам надається необхідна медична допомога, а евакуаційні бригади транспортують постраждалих до централізованих пунктів збору та надання допомоги. Батальйон поліції особливого призначення вже зібрав та передав харчові продукти й питну воду до цих пунктів. Поліцейські не припиняють свою роботу та продовжують надавати необхідну допомогу постраждалим.

Нагадаємо, що на Херсонщині зараз не тільки екологічна та техногенна катастрофа, але й гуманітарна. В Одесі працюють муніципальні гуманітарні центри, куди одесити можуть приносити допомогу для жителів Херсонської області, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися