Рятувальники завершили розбирати наслідки нічної атаки на Одещину

Комунальники знімали аварійні фасадні елементи, віконні рами, прибирали скло, аварійні дерева, затягували вікна плівкою

11 будинків та 290 квартир постраждали від вибухової хвилі внаслідок атаки дронів в ніч на 10 червня. Про це повідомили в Одеській міській раді.

“Сьогодні впродовж дня комунальні служби ліквідовували наслідки: знімали аварійні фасадні елементи, віконні рами, прибирали скло, аварійні дерева, затягували вікна плівкою, вивозили сміття. Силами КП “Одесміськсвітло” відновлено вуличне освітлення, ще ряд опор потребують заміни. КП “Міськзелентрест” прибрав 15 аварійних дерев. Співробітники муніципальної служби працювали на фасадах, знімаючи зруйновані вікна, рами, решітки балконів”, - йдеться в повідомленні.

Загалом до робіт було залучено 15 одиниць техніки та понад 100 співробітників.



Нагадаємо, на жаль, падіння уламків збитих дронів спричинило смерть трьох людей і, за уточненими даними, ще 27 осіб отримали травми та поранення різного ступеню важкості. Серед постраждалих є троє дітей і вагітна жінка. Усім потерпілим було надано медичну допомогу, а людям, чиє житло було пошкоджено, забезпечено тимчасовий притулок.


Наступною хвилею атаки ворог спрямував крилаті ракети наземного базування в рекреаційну зону Одеської області. Дві ракети були знищені, але одна з них вразила прибережну зону, спричинивши загоряння рослинності. У результаті цього і вибухової хвилі пошкоджено кілька приватних будинків, а також поранено трьох місцевих мешканців.


Нагадаємо, раніше “Коментарі” писали про нічну атаку дронами. Російські окупанти знову масовано атакували українські міста. Зокрема, по півдню України випустили дрони-камікадзе типу "Shahed-131/136". Про це повідомили в Оперативному командуванні “Південь”. У результаті три цілі знищили над Миколаївщиною і ще одну під Одесою.


Також “Коментарі” повідомляли, що місто бере на себе витрати на поховання загиблих. Про це повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися