Благоустрій центру Одеси: хто підрядник

Компанія-переможець працюватиме за 20 мільйонів 276 тисяч гривень

Управління капітального будівництва Одеської міської ради запланувало капітальний ремонт елементів благоустрою вулиць Одеси: Софіївської, Торгової, Преображенської. Про це стало відомо після проведення аукціона в системі електронних закупівель Prozorro 9 червня. 

Переможцем аукціону стало  товариство з обмеженою відповідальністю "Виробничо-будівельна фірма "Олександр". Компанія погодилася працювати за 20 мільйонів 276 тисяч гривень. Конкуренцію “Олександру” склало товариства з обмеженою відповідальністю "Лимо".


За ці гроші компанія має влаштувати зливову каналізацію, встановити лавки, урни, велосипедні парковки, а також звалили з кореня дерева м'яких порід із діаметром стовбура понад 32 сантиметрів. Зазначимо, що закупівля проводилася як відкрити торги з особливостями.


Раніше “Коментарі” писали, що Українське Дунайське пароплавство (УДП) перейшло до наступного етапу будівництва барж типу SLG, що виконується шляхом конверсії. Цей інноваційний проєкт передбачає стикування двох ліхтерів через вставку, яка вирізається із третього ліхтера, утворюючи нову баржу. Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко. 


Також нагадаємо, що протягом останнього тижня в Одесі було зафіксовано 33 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, що становить зниження на 23.3% порівняно з попереднім тижнем. Відзначається, що кількість інфікованих зменшилась, що може свідчити про певні позитивні тенденції. У стаціонарі міської клінічної інфекційної лікарні наразі перебувають 14 пацієнтів з підтвердженим COVID-19, тоді як у дитячій міській клінічній лікарні №3 — три дитини. Загалом, протягом 2023 року в Одесі було зареєстровано 2411 випадків COVID-19, а 2582 пацієнти повністю одужали за цей період.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися