Наслідки російського терору: скільки готові виділити на Одещині коштів постраждалим

Окупанти масовано обстріляли Одещину

На відновлення будинків у Сергіївці Одеської області, які постраждали від обстрілів росіян планують виділити кошти з міського бюджету Білгорода-Дністровського. Для цього 13 червня скликають позачергову сесію Білгород-Дністровської міської ради, в ході якої пропонують депутатському корпусу розглянути питання.

Про це повідомив міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан.

Міський голова пропонує депутатському корпусу розглянути питання щодо виділення субвенції з міського бюджету у розмірі 600 тис. грн.

Ці кошти виділять на придбання будівельних матеріалів для відновлення будинків мешканців Сергіївської громади, які постраждали у наслідок обстрілів російського агресора в ніч на 10 червня.

Звертаюсь також до всіх громад Білгород-Дністровського району, депутатів сільських, селищних та міських рад з проханням долучитися до нашої ініціативи і у найкоротший термін прийняти відповідні рішення для підтримки і допомоги нашим землякам, — написав Віталій Граждан.

Обстріл Одещини 

Нагадаємо, російські окупанти знову масовано атакували українські міста. Зокрема, по півдню України випустили дрони-камікадзе типу "Shahed-131/136". Падіння уламків збитих дронів в Одесі спричинило смерть трьох людей і, за уточненими даними, ще 27 осіб отримали травми та поранення різного ступеню важкості. Серед постраждалих є троє дітей і вагітна жінка.

Також через атаку рекреаційної зони на узбережжі Чорного моря у Білгород-Дністровському районі постраждало 6 людей, серед яких також 2 дітей - 5 та 12 років. Вщент зруйновано 7 приватних будинків та 15 пошкоджено.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися